logo
ČOVJEK SE DUHOVNO, TJELESNO, FIZIČKI, ENERGETSKI, MATERIJALNO, UZDIŽE I NAPREDUJE KADA ČITA, PRIČA, SLUŠA, RAZMIŠLJA SRCEM, S LJUBAVLJU,
O BOŽIJIM STVARANJIMA, DJELOVANJU I NAMJERAMA SA ČOVJEKOM NA ZEMLJI

RSS na sajtu "Duhovna izgradnja"

 

Od sada sajt "Duhovna izgradnja" možete pratiti putem RSS-a. To vam omogućava da trenutno budete obaviješteni o novim tekstovima na sajtu kao i o novim interesantnijim temama na forumu. Obavještenja će vam automatski stizati na vaš RSS čitač ukoliko odaberete da pratite sajt "Duhovna izgradnja". Kao RSS čitač možete koristiti svoj web browser pošto svi moderniji web browseri imaju tu mogućnost (Opera, Firefox, Chrome, Internet Explorer). Takođe možete koristiti neki web servis za praćenje RSS-a kao što je Google Reader (možete ga koristiti sa svojim postojećim Google nalogom). A ako vam je tako najlakše možete koristiti neku destop aplikaciju koja služi kao RSS čitač.

Ukoliko želite da dobijate obavještenja o novim tekstovima i interesantnijim temama na forumu kliknite na narandžastu RSS sličicu rss (koja se nalazi i na desnoj strani sajta kao i u address baru vašeg web browsera, bar kod nekih browsera). 

 

Citat dana
Sveto Pismo
Kur'an
Bhagavad-Gita

Slušajte muziku dok čitate

Korisne teme na forumu

Doprinos

RSS
Vrh stranice