logo
ČOVJEK SE DUHOVNO, TJELESNO, FIZIČKI, ENERGETSKI, MATERIJALNO, UZDIŽE I NAPREDUJE KADA ČITA, PRIČA, SLUŠA, RAZMIŠLJA SRCEM, S LJUBAVLJU,
O BOŽIJIM STVARANJIMA, DJELOVANJU I NAMJERAMA SA ČOVJEKOM NA ZEMLJI

Doprinos

 

Ako želite da dobrovoljnim novčanim prilogom podržite naš duhovni rad, pozivamo vas da to učinite. Sadržaji koje možete pronaći na download sekciji ili bilo gdje drugdje, neće biti uslovljavani plaćanjem bilo kog, pa makar i simboličnog iznosa, ni onda kada se radi o autorskim djelima, ali svaki prilog je više nego dobrodošao.

Međutim, postoji i ona simpatična izreka koja se može pronaći istaknuta u pojedinim zanatskim radnjama: "Otkada su stari Feničani izmislili novac, riječ hvala, postala je suvišna!" Postoji i ona zdravoseljačka, malo manje "prefinjena", ali daleko jasnija i direktnija:" Hvala stavi sebi u grah, pa ćeš vidjeti hoćeš li se od toga najesti!!"

Iako se ne slažemo sa tim da je bilo koja riječ iskreno i od srca rečena suvišna i nedjelotvorna, ipak je činjenica da živimo u materijalnom svijetu, i da (još uvijek) mjeru vrijednosti materijalnih, ali ne samo materijalnih stvari, na ovoj planeti predstavlja novac. Iako je sasvim sigurno da nam vaša duhovna podrška znači, znači nam i materijalna. Na ovoj našoj planeti jedno bez drugoga je nepotpuno, a mi težimo ka potpunosti. Zato, dokle god još novčane jedinice imaju ikakvu stvarnu vrijednost i dokle god njima možete da iskažete da nešto cijenite, pokažite svojim prilogom u skladu sa vašim mogućnostima, koliko cijenite ono što možete naći na ovom našem izvoru duhovne izgradnje.

Uplatu možete izvršiti putem PayPal-a preko "Doprinesi" opcije. Izgleda da je za sada uplate moguće izvršiti samo preko PayPal naloga a ne i preko kreditne kartice (osim u slučaju da pri tome kreirate i PayPal nalog). Mogući su i drugi vidovi uplata prema dogovoru (devizni ili KM račun, ili neki drugi način). Povodom toga možete da nam se obratite putem adrese: doprinos@duhovnaizgradnja.net

Možete pogledati kratko uputstvo o tome kako da izvršite uplatu ovog doprinosa preko PayPal-a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citat dana
Sveto Pismo
Kur'an
Bhagavad-Gita

Slušajte muziku dok čitate

Korisne teme na forumu

Doprinos

RSS
Vrh stranice