duhovnaizgradnja.com forum

dobrodošli na forum o duhovnoj izgradnji
Danas je 08 Sep 2010, 06:51

Sva vremena su u UTC + 1 sat

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Novi tekstovi na sajtu
PostPoslato: 26 Feb 2008, 01:54 
Site Admin

Pridružio se: 12 Feb 2008, 19:50
Upravo su stavljena tri nova teksta na sajt

NATO u proročanstvima u Svetom Pismu - http://www.duhovnaizgradnja.com/stranic ... anstva.htm

NATO, istorijat i zanimljivosti - http://www.duhovnaizgradnja.com/stranic ... rijat.html

Proročanstva i druga upozorenja za SAD (USA) - http://www.duhovnaizgradnja.com/stranic ... i/sad.html

Vrh

Tema posta: Re: Novi tekstovi na sajtu
PostPoslato: 01 Mar 2008, 11:28 

Pridružio se: 13 Feb 2008, 08:13
Ovi tekstovi su pisani prije dvije godine, tako da u njima postoje očigledne neažurnosti u podacima, ali te neažurnosti nisu toliko bitne za suštinu tekstova.
U stvari, zanimljivo i koliko su se neka predviđanja i procjene iznesene u tim tekstovima u međuvremenu pokazali ispravnim.
Samo da navedem da je glavni izvor za vojno-političke podatke koji su izneseni u tekstu "NATO istorijat i zanimljivosti" bila čuvena Vojna enciklopedija JNA, vijesti koje smo pažljivo pratili i prikupljali tokom posljednjih 20-tak godina i internet prezentacije CIA i NATO. Naravno, suština tog teksta nije nabacivanje gomile podataka nego njihovo sažimanje u smislenu cjelinu koja sama po sebi mnogo govori, a kada se, kao u tekstu koji se bavi proročanstvima iz Svetog Pisma, to poveže sa upozorenjima koja su data onima koji imaju uši da ih čuju i oči da ih vide, onda to dobija još jaču notu i novu dimenziju.
Kada budem imao vremena poradiću na ažuriranju teksta, ali opet naglašavam, to nije od ključnog značaja za njegovu osnovnu namjenu: osvješćivanje ljudi da su tzv. "evro-atlantske integracije" prerušeno ropstvo i zamka. Ta spoznaja očito nije više tako usamljena i neće mnogo vode proteći rijekama a to će shvatiti mnogi.
Samo da ne bude kasno.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 18:33 
Site Admin

Novi tekst na sajtu

Spoznaje o Radovanu Karadžiću, njegovom hapšenju, izručenju, početku suđenja

Događaje u svijetu treba posmatrati sa duhovne strane, to bi prije svega trebali znati oni koji čitaju Sveto Pismo jer je sam Isus Hrist rekao da trebamo paziti na znakove vremena u kojem živimo, da trebamo stalno stražiti. Kritikovao je tadašnje ljude što nisu pratili znakove vremena u kojem žive. A danas ima jako mnogo toga što se može pratiti i što treba pratiti, i kada se to sve analizira sa duhovne strane, a posebno kroz Sveto Pismo, rezultati su vrlo zanimljivi ali i ozbiljni jer se ovo ne radi samo iz zanimljivosti već zato što tako treba. Tako se unaprijed znalo za građanski rat u SFRJ, sankcije, stvaranje Republike Srpske i drugo, i sve to iz Svetog Pisma, a ovo sada se nadovezuje na sve to.

Oko ovih događaja sa Karadžićem sam vodio jednu prepisku mailom, radi se upravo o sagledavanju ovih događaja sa duhovne strane, a na osnovu Svetog Pisma, proročanstava. Odlučeno je da tu prepisku stavimo u javnost pa sam je stavio na naš sajt.

Nalazi se na

http://www.duhovnaizgradnja.com/stranic ... znaje.html

Moguće su dopune.

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 07:56 

Pridružio se: 29 Jul 2008, 12:44
hm...neznam kak da najbolje prokomentiram ovu diskusiju...nisam procitao cijeli dijalog jer mi se neda, al dovoljno sam pročitao...
kao prvo usporedba karadžića s Isusom....neshvaćam šta je s vama...
....ajd onaj tekst o SFRJ je kolko tolko dobro sročen, al sad ovo stvarno ne liči na ništa....jest da se radi o diskusiji, al šta je tu svašt rećeno...dajte braćo malo se uozbiljite...

pozdrav.......

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 08:32 
Site Admin

Nisam ovde naglasio pa ću sada reći, ovde na ovoj temi će autori sajta samo postavljati obavještenja o novim tekstovima na sajtu, ovde se neće komentarisati ti tekstovi već se to može raditi na drugim oblastima foruma, dakle u ovom slučaju ako neko želi komentarisati ovaj tekst neka otvori novu temu na oblasti "Komentari aktuelnih događaja u svijetu".

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 08:49 

Pridružio se: 29 Jul 2008, 12:44
ok!

sory za komentar na krivom mjestu...

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2008, 09:37 
Site Admin

Nema problema, ja sam to trebao ranije naglasiti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC + 1 sat