|
Nastavak. Bio sam kod profesionalnog regresoterapeuta (Jel se tako kaze?) Uglavnom,sve bilo drugacije nego do sada, puno bolje. Vidio sam puno toga iz proslog zivota, mada ne ono sto sam htio, nego sasvim drugacije. vjerovatno jer sam vidio najvaznije stvari ondasnjim ocima, a ne mojim sadasnijim.Tip je pravi profi u svom poslu,uspavao me je za minutu,citavo vrijeme sam svijestan i mogu ako zelim prekinuti. Vec nakon desetak minuta uvodnog ispitivanja, pocele su se slike javljati.Prvo sam vidio kako setam na nekom mjestu,park uredjen lijepo i onda jasno vidim golubove i posebno dobro vidim jednoga crno-bijelog.pa vidim parove kako setaju, i kad naidje zenska osoba ja skinem cilindar-sesir i poklonim se i kazem dobar dan. jako dobro (u detalje) sam vidio taj sesir i tu citavu proceduru pozdravljanja. vidio sam oko parka visoke zgrade i ja ulazim i jednu od njih pa idem liftom visoko, ali ne skroz do kraja. zatim sam u sobi i gledam kroz prozor i kazem auuuuu al je ovo visoko. vidim jednog covjeka kako gura kofere i ima kapu na glavi i svi sa takvim kapama rade isti posao.Radionicu sam odlicno vidio sa staklenim prozorima i jedan debeli covjek u bijeloj kosulji, koji se zove George.Tu ponavljam par puta on nece, on nece...... (Neznam sta nece) Svi su u nekim staromodnim odjelima (ja se smijem na to) i zene imaju neke cudne sesire itd..
uglavnom on me na kraju pitao me sledece: pitam tvoju podsvijest da li si bio Tesla u proslom zivotu bio ? odgovor je bio da. Dalje vidio sam u mojoj sobi sebe kako idem na spavanje i pogledam u svoje noge i kazem :pa ove noge izgledaju kao moje sadasnje, i malo su ruzne . dalje,vidio sam jako dobro jednu drvenu kutiju, i u njoj lampe koje se sijaju jer su nove i po dve spirale od zice (namotaje) i jednu antenu koja je zaljepljena na zidu. Otvorim ormar i zacudjen sam kako je sve slozeno unutra i cisto.
Bilo je toga jos dosta vise, ali ovo je nekoliko stvari koje sam opisao, i meni je bilo dosta, jer sam se osjecao kao da sam bio na drugoj planeti poslije ovoga.trajalo je sat i 50 minuta. Nastavice se...
Pozdrav Tesa
|