duhovnaizgradnja.com forum

dobrodošli na forum o duhovnoj izgradnji
Danas je 08 Sep 2010, 06:46

Sva vremena su u UTC + 1 sat

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: REINKARNACIJA
PostPoslato: 11 Avg 2009, 17:25 

Pridružio se: 04 Jul 2009, 19:01
...

Poslednji put menjao zeljko10 dana 20 Jul 2010, 22:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2009, 19:32 

Pridružio se: 20 Avg 2008, 09:38
Ta polemika je besmislena. Uopste polemisanje o tome na nivou uma je gubljenje vremena. To su stvari koje su toliko komplikovane da bi bilo sramota da ih mozemo razumjeti samo umom.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2009, 18:24 

...

Vrh

PostPoslato: 19 Okt 2009, 18:10 

...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2010, 13:08 

Pridružio se: 14 Feb 2008, 01:12
Zelim da podjelim sa vama moje dozivljaje u zadnje vrijeme i ujedno pitam, ako je neko imao slicna iskustva i moze da pomogne na neki nacin da se javi.
Radi se o sledecem:
vec 5 godina mi je poznat moj prosli zivot.kako sam do toga dosao nebi objasnjavao jer je duga prica, cak sam prepoznao neke ljude koji su zivjeli u to doba sa mnom. Uglavnom vec sam nestrpljiv postao jer mislim da sam dosada trebao vise saznati o sebi.

Naime sve informacije o nasim proslim zivotima se nalaze u posvijesti, i citajuci na netu sam zakljucio da je do tih informacija vrlo lako doci. dovoljno je se opustiti i razmisljati, meditirati na prosli zivot i vec pocinju da cure neke informacije, koje na prvi pogled izgledaju konfuzno ali sigurno nisu beznacajne i imaju temelja.
Prije dva mjeseca sam se odlucio napraviti regresoterapiju.napravio sam termin kod jedne osobe koja se tim bavi.
Ta me osoba nije uspjela vratiti u prosli zivot, vidio sam nesto malo, nedovoljno.pa sam potrazio drugu osobu.
Ta osoba me dovela na sam prag, ali ja nisam mogao (od straha) da se vratim u prosli zivot i osjetio sam da se sam vracam iz tog opustenog stanja (alfa-stanje) u sadasnjost.
Sta je razlog ?
Bio sam u poslom zivotu otrovan i sama smrt je dugo trajala. dusa je to zapamtila i ako hocu da se vratim u taj zivot,moram prvo kroz tu smrt proci a to izgleda nije jednostavno.
povratak u prosli zivot je poceo sa laganom pricom i opustanjem, naime vidio sam iz visine jedan grad veliki i zgusnut. i osoba mi je rekla da sidjem dole. Tad pocinje da me hvata panika i neprestano govorim ja nesmijem sici dole jer ce se nesto desiti,(spomenuo sam ubistvo) ponovio sam najmanje deset puta, i polako sam sam sebe izbacio iz tog stanja.
da li je moja prevelika zelja prepreka da se vratim ili nesto drugo ?

Vrh

PostPoslato: 19 Apr 2010, 18:48 

Pridružio se: 14 Feb 2008, 01:12
Nastavak.
Bio sam kod profesionalnog regresoterapeuta (Jel se tako kaze?)
Uglavnom,sve bilo drugacije nego do sada, puno bolje.
Vidio sam puno toga iz proslog zivota, mada ne ono sto sam htio, nego sasvim drugacije.
vjerovatno jer sam vidio najvaznije stvari ondasnjim ocima, a ne mojim sadasnijim.Tip je pravi profi u svom poslu,uspavao me je za minutu,citavo vrijeme sam svijestan i mogu ako zelim prekinuti.
Vec nakon desetak minuta uvodnog ispitivanja, pocele su se slike javljati.Prvo sam vidio kako setam na nekom mjestu,park uredjen lijepo i onda jasno vidim golubove i posebno dobro vidim jednoga crno-bijelog.pa vidim parove kako setaju, i kad naidje zenska osoba ja skinem cilindar-sesir i poklonim se i kazem dobar dan.
jako dobro (u detalje) sam vidio taj sesir i tu citavu proceduru pozdravljanja.
vidio sam oko parka visoke zgrade i ja ulazim i jednu od njih pa idem liftom visoko, ali ne skroz do kraja. zatim sam u sobi i gledam kroz prozor i kazem auuuuu al je ovo visoko. vidim jednog covjeka kako gura kofere i ima kapu na glavi i svi sa takvim kapama rade isti posao.Radionicu sam odlicno vidio sa staklenim prozorima i jedan debeli covjek u bijeloj kosulji, koji se zove George.Tu ponavljam par puta on nece, on nece...... (Neznam sta nece)
Svi su u nekim staromodnim odjelima (ja se smijem na to) i zene imaju neke cudne sesire itd..

uglavnom on me na kraju pitao me sledece:
pitam tvoju podsvijest da li si bio Tesla u proslom zivotu bio ? odgovor je bio da.
Dalje vidio sam u mojoj sobi sebe kako idem na spavanje i pogledam u svoje noge i kazem :pa ove noge izgledaju kao moje sadasnje, i malo su ruzne .
dalje,vidio sam jako dobro jednu drvenu kutiju, i u njoj lampe koje se sijaju jer su nove i po dve spirale od zice (namotaje) i jednu antenu koja je zaljepljena na zidu.
Otvorim ormar i zacudjen sam kako je sve slozeno unutra i cisto.

Bilo je toga jos dosta vise, ali ovo je nekoliko stvari koje sam opisao, i meni je bilo dosta, jer sam se osjecao kao da sam bio na drugoj planeti poslije ovoga.trajalo je sat i 50 minuta.
Nastavice se...

Pozdrav Tesa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 26 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC + 1 sat