Zeo je napisao:
Čudno mi je da mladi bježe u privlačnije istočnjačke stvari što je i logično,Indijci su pokazali ko su,ali nauka koju je Bog dao Izraelcima i kroz Isusa i drugih proroka meni je daleko ljepša,mada je i Indijci praktikuju nesvjesno jer ne znaju za Bibliju.
Pravo štovanje je uzvišenije od tamnih crkava.
Ne sviđa mi se nikako kastinska podjela u indijskom hinduizmu gdje doslovno životinja(krava konkretno,pa i kućni ljubimac nekog brahmana tj.više kaste)ima veća prava i poštovanja od npr.djeteta iz najniže klase(parije) tzv.nedodirljivih jer nisu po višim kastama toga dostojni.
Puno bliži mi je kineski umjereni budizam
od indijskog fatalističkog hinduizma jer prosječan Kinez ne gladuje,a Indijac gladuje,a zemlja ima nuklearno naoružanje i svemirsku tehnologiju
Nedavno sam gledao jedan potresan dokumentarac gdje djeca od 5-15 godina rade da bi preživjela i to spaljuju mrtvace(u Indiji nema groblja za većinu jer ih je previše,a i religija im to priječi)
I kad je pitao jednog od njih jedan novinar da li smatra da li će ići u raj ili pakao jedan dječak je rekao da je on veliki grešnik,a na pitanje koji mu je najveći grijeh odgovara to što je zbog vrućine koja tamo vlada ubijao muhe i komarce.
Moram priznati da sam se "poklopio ušima" pod težinom svojih grijeha,u odnosu na njegove.

P.S.
Što se tiče naših crkava(katoličke,pravoslavne,protestantske-sve su naše,bar bi trebale biti

,jer su kršćanske)ima i tu dosta licemjerja i nevjerodostojnosti,ali ni iz bliza toliko bešćutnosti ko u indijskih svećenika-brahmana prema "nižima".
A,Izraelci(Židovi)ionako većinom ne priznaju Isusa za Mesiju,oni još čekaju svoga mesiju